dimarts, 26 de maig del 2009

Pendents del Barça

Els calellencs podran seguir el Barça a la final de la Champions League contra el Manchester United a través d’una pantalla gegant al carrer Església.

La pantalla la instal•larà el bar Can Xena, tal i com ja va fer per la final de la Copa del Rei que va enfrontar l’equip blaugrana i l’Athlètic de Bilbao.

Per permetre que tots els aficionats del Barça i els amants del futbol puguin seguir amb tranquilitat el partit i animar l’equip de Pep Guardiola, els carrers Església i Cervantes es tallaran al trànsit. Així ho ha dit el president de la Penya Solera Barcelonista de Calella, Fernando Ballabriga.

La majoria de seguidors culés calellencs que presenciaran la final de la Champions sortiran en avió en les propers hores. Ben al contrari, que els afeccionats maresmencs, que aquesta tarda han pujat a l’autocar en direcció Roma, enmig d’un ambient d’alegria i optimisme contingut.

L'autocar ha estat encarregat per l'Agrupació de Penyes Barcelonistes del Maresme. Els viatgers són majoritàriament de la comarca malgrat que també hi ha aficionats blaugranes de Granollers, Sant Celoni i Vilafranca del Penedès que s'han unit a aquest autocar.