divendres, 15 de maig del 2009

Un calellenc guanya el concurs de portades de Cavall Fort

El calellenc Guillem Clarà, de 9 anys, ha guanyat el concurs de portades de la revista Cavall Fort. És l’autor del dibuix d’un mercat municipal que encapçalarà el proper número d’aquesta publicació infantil i juvenil catalana. Sortirà al carrer a finals de la setmana que ve.

Recollirà el premi la setmana vinent però un equip de Ràdio Calella l’ha anat a veure al taller de dibuix d’Anna Vivancos, al que assisteix un cop per setmana juntament amb d’altres quatre joves artistes més que també s’han presentat al concurs.

La imaginació i la creativitat conflueixen en la proposta artística que ve fent la revista Cavall Fort en els últims 25 anys; un concurs de dibuix que té com a principal reclam il.lustrar la portada d’aquesta mítica revista infantil catalana.

Els alumnes de l’estudi de l’Anna Vivancos fa cinc anys que hi participen i, en aquesta edició, un d’ells s’ha endut el premi gran, Guillem Clarà.

En el concurs, el germà bessó d’en Guillem, en Pau Clarà va quedar finalista juntament amb l’Enric Alcaraz.

En total, però, i de l’estudi de l’Anna Vivancos, van ser cinc els alumnes que van participar al 25è Concurs de portades del Cavall Fort. Falten dues noies: la Marina Vat, de 8 anys, i la Laia Garcia, de 12 anys.
Dijous vinent, tots aquests joves artistes calellencs recolliran aniran a Barcelona per assistir a l’acte de lliurament de premis del concurs de portades. Coincidirà, pràcticament, amb el dia en què sortirà al carrer la revista on s’hi publicarà el dibuix guanyador i tots els finalistes.