dilluns, 4 de maig del 2009

Comença el trasllat de Serveis Socials

Les oficines de Serveis Socials de l'Ajuntament de Calella, situades al carrer Sant Antoni, romandran tancades durant tota aquesta setmana. El motiu és que avui dilluns els tècnics municipals inicien el trasllat d'aquestes dependències a la Fàbrica Llobet-Guri, just a la zona que abans ocupava la Policia Local.

Es preveu que el trasllat s'acabi divendres i, per tant, segons les previsions de l'Ajuntament, dilluns 11 de maig ja s'atendrà al públic des de la Fàbrica Llobet Guri. L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha recordat que aquest trasllat era una promesa electoral del PSC assumida per l'equip de govern (PSC-ERC).

D'altra banda, la setmana passada van començar també les feines de trasllat de les dependències de la regidoria de Promoció Econòmica. De fet, es tracta d'una reubicació també dins la Fàbrica Llobet-Guri.

Recordem que la nau central situada a l'ala dreta de la fàbrica acull actualment les dependències d'Educació i Ciència, Promoció Econòmica i a partir de la propera setmana també Serveis Socials.

A la mateixa planta baixa de la Fàbrica Llobet-Guri hi ha instal•lada l'Aula de Formació d'Adults.