divendres, 29 de maig del 2009

La Creu Roja, de portes obertes

La Creu Roja de l’Alt Maresme celebrarà aquest dissabte una fira per donar a conèixer la tasca que desenvolupa. Es farà al Passeig Manuel Puigvert de Calella i començarà a les 10 del matí amb una activitat esportiva.

El programa lúdic s’allargarà durant la tarda, amb propostes adreçades als infants; i ja de cara a la nit, un concert jove amb l’actuació de Dmalevaje i Èxcit.

Informació, esport, festa i música són els elements que es combinaran aquest dissabte en la primera edició de la Fira organitzada per Creu Roja de l’Alt Maresme i Creu Roja Joventut.

La jornada començarà a les 10 del matí amb la primera de les activitats esportives que se celebraran al llarg del dia: un partit de vòlei platja. Ja de cara a la tarda, a partir de les 5, es disputarà un torneig de futbol platja al qual els equips s’hi ha inscrit prèviament. Propostes físiques que es combinaran amb d’altres de caire més lúdic "com un rockòdrom inflable, un circuit de cadira de rodes i un quilòmetre solidari que organitza el Club Atletisme Calella" -ha indicat Elisabeth Pons, membre de Creu Roja de l’Alt Maresme.

Les formacions musicals Demalevaje i Èxcit seran els encarregats de posar el fi de festa amb un concert que començarà a les 9 del vespre al mateix espai, al Passeig Manuel Puigvert. El bar la Torre de Calella també col.labora amb la Fira encarregant-se el servei de menjar.

Creu Roja Alt Maresme i Creu Roja Joventut han decidit organitzar tota aquesta moguda perquè la societat conegui quina és la seva missió.