dimecres, 6 de maig del 2009

ERC afirma que la seva formació ja havia demanat pel desdoblament ferroviari

La secció local d'Esquerra Republicana a Calella ha recordat que el seu diputat Francesc Canet va presentar al registre del Congrés el 3 de març i a instància dels republicans calellencs una sèrie de preguntes relacionades amb el desdoblament de la via del tren entre Arenys i Blanes.

Entre aquestes preguntes, que encara no han rebut resposta oficial, Francesc Canet demanava als responsables del Ministeri de Foment si tenen previst obrir un procés de participació i consultes amb els municipis afectats per tal d'avaluar l'impacte ambiental i urbanístic que comportarien unes obres d'aquestes característiques. A més, Esquerra també vol saber quan es farà el desdoblament entre Arenys i Blanes. El president de la secció local d'Esquerra a Calella, Òscar Ojer, ha afirmat a aquesta redacció que la seva formació va ser la primera en preocupar-se per com es faria aquest desdoblament.

En tot cas, Òscar Ojer considera molt positiu que "les preguntes formulades per Esquerra hagin servit d’inspiració a altres formacions polítiques i que totes les accions serveixin per evitar el desdoblament de la via ferroviària en la seva ubicació actual per Calella" -ha indicat Ojer.