divendres, 22 de maig del 2009

Es disputa el Top Estatal de joves de tennis taula

Aquest cap de setmana es disputa a Calella novament el Top Estatal de Joves de Tennis Taula, on es disputen les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub21, tant en masculí com en femení.

En cada categoria hi participen els 10 millors palistes espanyols, més un convidat per la Federació espanyola i un altre per l'organització.
El torneig es jugarà en les dues sales habilitades de la Fàbrica Llobet, amb sis taules de competició a cada una. El dissabte es disputarà la fase de grups, amb 6 jugadors a cada grup, i dos grups en cada categoria. Els dos millors es classificaran per jugar les semifinals creuades el diumenge.
Per part del Club Tennis Taula Calella, hi prendran part Joan Moregó del Termotur, Raquel Bonilla del Suris i Adrià Mallorquí també del Termotur com a classificats per ranking. Com a convidats per l'organització, jugaran Helena Torné (Suris), Marc Caymel (Instal·lacions Andrés), Judit Carbó (Suris), Lluís Tió (Termotur), Ariadna Matas (Suris), Pau Tió i Abel Martínez (Termotur).