dimecres, 13 de maig del 2009

El 30 més 2 finalista als Premis de Comunicació de la Diputació

El 30més2, el programa de reportatges de la desapareguda Calella Televisió ha quedat finalista als Premis de la Comunicació 2008 de la Diputació de Barcelona. El programa es va presentar en la categoria Premi Miramar de televisions locals, en l'apartat de poblacions de fins a 50 mil habitants. El 30més2 combinava 2 gèneres periodístics: el reportatge i l'entrevista. Els temes que s'abordaven eren d'actualitat general però emmarcats en l'àmbit local.

El realitzador del programa, Francesc Colomé, ha destacat l'estil narratiu dels reportatges i el tractament de les fonts informatives.

30 més 2 és un programa de reportatges i entrevistes que analitzava l’actualitat local en 30 minuts bimensualment en la darrera temporada de Calella Televisió i competirà amb 10 programes més de televisions com Canal Nord de Figueres, Gavà TV, El 9 TV i Vilafranca TV.

En total i en els diversos apartats, s'han presentat 187 candidatures als Premis de Comunicació Local; uns guardons que tenen diferents categories que premien les publicacions locals i comarcals, les ràdios municipals, les televisions locals, els butlletins municipals i iniciatives locals en l'àmbit de les noves tecnologies. Els guanyadors es coneixeran dissabte 23 de maig en una gala que es farà a Sitges.