dijous, 7 de maig del 2009

Calella celebra l'èxit èpic del Barça

Calella ha celebrat fins a altes hores de la matinada la classificació del Barça per a la final de la Champions League que es disputarà el 27 de maig a Roma davant el Manchester United.

La celebració va tenir lloc a Can Xena i a diversos carrers de la ciutat on un elevat nombre de persones van sortir per festejar un resultat que va costar d'arribar.

L'empat a 1 davant del Chelsea i la conseqüent classificació a la final es va aconseguir en el minut 93 de partit gràcies a un xut d'Andrés Iniesta després que el Barça jugués mitja hora amb només 10 homes.

Fernando Ballabriga, president de la Penya Solera, ha explicat que l'entitat instal·larà una pantalla gegant a Can Xena per seguir la final de la copa del rei que disputaran Barça i Atlètic de Bilbao a València dimecres que ve.

El F.C.Barcelona aquest any pot fer història i aconseguir tres títols: la Lliga -aquest proper dissabte en té la primera ocasió-, la Copa del Rei i la Champions; en una temporada on ha destacat el bon joc i les golejades en molts dels partits disputats pel "Pep Team".