dimarts, 12 de maig del 2009

La reconstrucció de l'ermita de Santa Maria del Montnegre comença simbòlicament

Un centenar de persones van participar aquest diumenge a l'acte de la col·locació de la primera pedra per a la reconstrucció de l'ermita de Santa Maria del Montnegre.

L'acte va consistir en una missa de campanya que va oficiar el caputxí Pare Gil, rector de la parròquia de Sant Martí del Montnegre. Durant la missa es van recaptar 312 euros que es destinaran a la reconstrucció d'aquesta ermita.

També es va fer un acte explicatiu del projecte de reconstrucció de l'ermita. Les obres consistiran en la col·locació d'una teulada, la col·locació dels finestrals i la rèplica en pasta de fusta de la figura de la mare de Déu de Santa Maria del Montnegre. A més, es recupera la porta original datada del 1888.
El cost global és de poc més de 32.000 euros que es recaptaran a través d'aportacions particulars. A més, l'Ajuntament de Calella podria assumir el cost dels 2 finestrals i la porta d'entrada.

El president de l'Associació d'Amics de Santa Maria del Montnegre, el calellenc Francesc Vivas, ha explicat a Ràdio Calella que de moment s'han recaptat uns 2.000 euros i que les obres començaran la segona quinzena de juny.