dimarts, 26 de maig del 2009

Vidal Quadras es compromet amb els empresaris turístics

El candidat del PP a les eleccions al Parlament Europeu, Aleix Vidal Quadras, ha mantingut avui dimarts un dinar amb diversos representants del sector de l' hostaleria i el turisme de Calella i el Maresme.

Davant d’ells, s’ha compromès a treballar en els afers, de competència comunitària, que afecten a l’activitat turística: com poden ser les jornades laborals o la directiva que planteja que hotels i restaurants hagin d’incloure informació nutricional a les seves cartes.

El candidat popular ha manifestat que els ciutadans han de saber quin són els partits que poden defensar els seus interessos a Brusel.les. Vidal Quadras ha dit que ho determina la capacitat d’influència i el nombre d’eurodiputats que tenen dins el parlament, polaritzant així la campanya per a les europees en dues forces "que són el PSOE i el PP, i els altres que em mereixen tots els respectes són partits que allà seran marginals, testimonials"- ha dit el candidat popular. Que la gent pot votar coses testimonials, és clar que sí, perquè estem en un país lliure.

També des de Calella, Vidal Quadras ha manifestat sentir-se objecte d’una campanya d’acusacions personals, fent referència, entre altres, a les declaracions del republicà Oriol Junqueras qui va dir que els seus avantpassats van traficar amb esclaus. Irònicament, Vidal Quadras ha dit no sentir-se responsable del que va fer l’avi del seu avi.

Pel que fa a la resposta ciutadana el proper diumenge 7 de juny, el Partit Popular també s’ha mostrat en certa manera preocupat pels nivells de participació que s’assoliran durant la jornada electoral.