divendres, 8 de maig del 2009

Molts seguidors de la F1 s'allotjaran a Barcelona i Santa Susanna

Els representants de l'Associació Turística de Calella -ATC- han expressat la seva preocupació davant l'escassa ocupació que generarà aquest cap de setmana la celebració del campionat d'Espanya de Fórmula 1 al circuit de Catalunya, a Montmeló. Una cita esportiva que mou milers de seguidors que en els últims anys s'allotjaven als hotels del Maresme gràcies a la poca distància que hi ha amb el circuit.

La preocupació d'Enric Hernández, president de l'ATC, també la comparteixen els hotelers de Pineda. El president de Pineda Turística, Jordi Noguera, va més enllà i denuncia que els hotelers de Barcelona estan rebentant preus per poder omplir i això afecta molt negativament la nostra comarca.
El pessimisme de Calella i Pineda contrasta amb Santa Susanna. L'Ajuntament ha enviat un comunicat en què destaca l'arribada de milers de seguidors de la Fórmula 1 al municipi amb motiu del campionat. A més, la Penya d'Astúries de F-1 ha organitzat per demà dissabte la Gran Festa de la Fórmula 1 de Santa Susanna. A partir de les vuit del vespre es faran diverses activitats a l'Avinguda del Mar i a la nit la festa es traslladarà a una coneguda discoteca del municipi.