dilluns, 4 de maig del 2009

Comencen les preinscripcions per a El Carrilet

L'Escola Bressol Municipal El Carrilet de Calella obre avui el període de preinscripcions per al curs 2009-2010. A més, per tal de donar a conèixer les instal•lacions d'aquest centre educatiu i la seva oferta educativa, s'ha programat una jornada de portes obertes el proper diumenge 10 de maig entre les 11 del matí i la una del migdia.

Mentre continuen a bon ritme les obres d'ampliació de la Llar d'Infants Municipal El Carrilet, els seus responsables programen ja el nou curs 2009-2010. En aquest sentit, avui dilluns s'ha obert el termini de preinscripcions. Enguany s'ofereixen 86places: 8 per als nens nascuts aquest any; 31 places per als nascuts el 2008 i 47 per als que van néixer el 2007. El regidor d'Educació i Ciència, Josep Torres, ha destacat a Ràdio Calella que, un cop ampliada la llar d'infants, es doblarà l'oferta de places.

També s'ha programat una jornada de portes obertes per al proper diumenge entre les 11 del matí i la 1 del migdia. L'objectiu és mostrar les instal•lacions d'aquest equipament municipal i donar a conèixer l'estil educatiu per als infants de 0 a 3 anys.

El període de preinscripció a l'escola bressol municipal El Carrilet comença avui i s'allargarà fins al divendres 15 de maig.