dilluns, 29 de juny del 2009

Abonaments a 6 euros

Els conductors que vulguin aparcar a les zones blaves del sector turístic de Calella i a l’aparcament de les Palmeres podran adquirir un abonament per tot el dia que costarà 6 euros. Es podrà adquirir a les màquines expenedores a partir de la primera setmana del mes de juliol.
Es tracta d’una prova pilot que Gestvia ha decidit implantar pels mesos d’estiu, atenent les peticions fetes per part dels empresaris turístics de la població.

Els turistes o visitants que vinguin a passar el dia a Calella, per anar a la platja, dinar o passejar, no caldrà que renovin el tiquet per aparcar a la zona blava cada quatre hores. L’empresa municipal que gestiona les places d’estacionament limitat va aprovar en la darrera reunió del Consell d’Administració crear un abonament per a tot el dia, a un preu de 6 euros. Serà vàlid per la zona turística compresa entre la Riera Capaspre i la piscina municipal; els aparcaments del sector Toyca i l’aparcament de darrera el cementiri municipal.

L’abonament es posarà a la venda tant bon punt s’hagi modificat el xip de les màquines de zona blava perquè incloguin aquesta opció. Es trigarà encara un parell de setmanes, per la qual cosa es calcula que començaran a ser operatius durant la primera quinzena del mes de juliol. Es tracta d’una prova pilot, aplicada només als sectors d’aparcament limitat on la rotació de vehicles és baixa, tal i com ha explicat el president de Gestvia, Jaume Palet.

Els tiquets d’aparcament diari es vendran fins a finals del mes de setembre. Gestvia descarta totalment estendre’ls a la resta de sectors de zones blaves de Calella perquè, en aquests casos i segons ha assegurat Jaume Palet, “la rotació és vital”.