dimarts, 2 de juny del 2009

Felip Puig afirma que perilla el projecte de país

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha participat d'un dinar amb més de 100 persones, representants del món empresarial, associatiu i emprenedor de la ciutat de Calella. La trobada, a l'Hotel Bernat II, ha significat la llavor afegida des de la secció local de CiU a Calella dins la campanya electoral a les eleccions europees del proper diumenge dia 7 de juny.

Felip Puig ha reclamat recuperar els valors que defineixen Catalunya per trobar en Europa un punt de suport per superar l'actual moment de desconfiança i incertesa. Segons Puig cal reclamar esforç, treball, solidaritat i l'esperit de superació per afrontar un moment on està en perill el projecte de país.

En el dinar també hi ha intervingut Joan Mora, candidat del Maresme a les eleccions europees, que ha participat ja en 27 actes arreu de la comarca. A Calella s'han exposat les propostes de CiU en hosteleria i turisme. Aquest ha estat el tema escollit per la secció local calellenca en aquest acte de campanya electoral, tal i com ha explicat la regidora i senadora calellenca, Montserrat Candini.

Durant l'acte CiU també s'ha referit a la campanya de PSC i PP, dient que els dos partits conreen l'abstenció provocant falsos debats entre drtea i esquerra. Felip Puig considera que socialistes i populars comparteixen la mateixa manera de fer política i que si poguessin farien a Catalunya el mateix pacte que a Euskadi per eliminar les forces polítiques territorials.