dimecres, 17 de juny del 2009

Calella a l'Slideshare

L'Ajuntament de Calella vol donar a conèixer als ciutadans tota aquella informació que es genera i prepara per als actes públics. Una informació que, un cop passat l'acte en concret, no se'n fa difusió. Per aquest motiu s'ha creat un perfil a www.slideshare.net. Un espai gratuït basat en la tecnologia 2.0 on els internautes poden consultar tot tipus de presentacions en Powerpoint, OpenOffice o PDF's i que queden emmagatzemades en format Flash.

El primer departament de l'Ajuntament de Calella que ha creat un perfil a slideshare.net ha estat el de Promoció Econòmica. Des de fa uns dies a través de l'adreça www.slideshare.net es pot accedir de manera gratuïta a les presentacions que es van fer durant la jornada dedicada a les oportunitats de negoci que ofereix el turisme esportiu.

El tècnic de Promoció Econòmica, Ferran Muñoz, ha destacat a ràdio Calella que aquest és només l'inici. Ara, la resta de regidories i departaments de l'Ajuntament podran donar a conèixer les seves presentacions a través de la xarxa a totes aquelles persones que no hagin pogut assistir als actes que hagin programat.
L'slideshare també ofereix la possibilitat de prendre la informació per tal que l'usuari la pugui compartir amb altres persones a través de les denominades xarxes socials com twiter o facebook, entre altres.