dimecres, 17 de juny del 2009

Nou llibre de la poetessa Concepció Organ

La poetessa Concepció Organ ha presentat el seu segon llibre que porta per títol “des del meu capvespre”. Segons ha explicat a ràdio Calella Organ, aquesta és una obra intimista, on l'autora, de 88 anys, hi plasma reflexions, pensaments i idees personals al voltant de diversos temes.

El Casal l'Amistat va ser l'escenari escollit per fer la persentació, aquest diumenge, del darrer llibre de la calellenca Concepció Organ. Des del meu capvespre és una obra on la mateixa autora reconeix que s'hi pot trobar una mica de tot, en forma de poemes, versos i pensament al voltant de diferents qüestions. Organ parla de la Pau, la Unitat, l'amor, i petites idees de la vida quaotidiana, marcades en certa manera per la tradició religiosa.
Concepció Organ ha explicat que va escollir el títol des del meu capvespre perquè considera que serà el seu últim llibre, malgrat que no li falti vitalitat per seguir escribint durant molts anys més

El llibre té un pròleg de Josep Miracle, que també ha facilitat a Organ la tasca de creació i distribució del llibre. Les il·lustracions són de Josep Camps, i la presentació del passat diumenge va anar a càrrec de Lluís Barri.