dijous, 11 de juny del 2009

La Q de qualitat a la Platja de Garbí

Calella ha recollit ja la bandera de la Q de Qualitat per a la Platja de Garbí. Ha estat en un acte protocolari a la seu del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a Madrid. Un acte que es va fer aquest dimarts i al qual hi van assistir l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, i el regidor de Serveis Públics, Jaume Palet.

Calella ha vist un any més com es revalida el reconeixent del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a la qualitat que ofereix la Platja de Garbí. Una distinció que es dóna en forma de bandera amb la Q de Qualitat. L'alcalde de la ciutat i el regidor de Serveis Públics han recollit aquest dimarts a Madrid la bandera que en els propers dies onejarà a la platja calellenca juntament amb les banderes blaves també de la Platja de Garbí i la Platja Gran. L'alcalde, Josep Maria Juhé, ha destacat que aquesta bandera es podria convertir en els propers anys en una ISO per tal d'ampliar el seu ressò internacional.

En els propers dies es farà l'acte protocolari d'hissament de les 3 banderes. Un acte amb el qual es donarà per inaugurada la nova temporada de platges.
La platja de Garbí de Calella va ser la primera de tot Catalunya en rebre la bandera de la Q de Qualitat.