dilluns, 1 de juny del 2009

Premiats al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

Joventut Artística ha donat a conèixer les obres i els intèrprets premiats al 35è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella 2009.
"L'àngel de la música", del grup Filagarsa de Molins de Rei ha estat la més aplaudida pel públic i la més valorada pel jurat, i això li ha valgut fins a 9 guardons.

Entre aquestes nou distincions hi ha el premi votació popular, el premi del jurat al millor conjunt i el primer premi de direcció per Ermenegild Siñol. Premis individuals a actors i actrius acaben de conformar el ventall de premis que l'àngel de la música del grup Filagarsa de Molins de Rei s'ha endut de Calella, tal i com ha explicat Montserrat Gasch, secretària del concurs.
Els premis primer, segon i tercer de direcció porten el nom de 3 grans directors teatrals de la ciutat ja desapareguts. Són els premis Joan Cordón, Francesc Feliu i Josep Vivas. Tres mestres que han portat Joventut Artística a ser una de les companyies de teatre amateur més prestigioses del país. Obviàment al concurs de teatre amateur de Calella no poden participar-hi, però sí a certàmens d'altres poblacions. Al Concurs de Gràcia l'obra “La cançó de la filla del marxant” va recollir set premis.
A aquests guardons hi cal afegir el premi a millor actor de repartiment per Albert Salbanyà, que també és director de l'obra, i el segon de repartiment per Martí Germà.