divendres, 5 de juny del 2009

Cap de setmana sardanístic

Un miler de persones d'arreu de la comarca i de Catalunya assistiran aquest cap de setmana a l'Aplec de la Sardana de Calella, l'Aplec Pairal de Catalunya.

Enguany l'Aplec de la Sardana de Calella arriba a la seva vuitanta-dosena edició mantenint un format que funciona des de fa 17 anys: un concert de música de cobla i una doble audició de sardanes al Passeig Manuel Puigvert el vespre de dissabte i l'aplec diumenge amb gairebé 30 audicions al Pati de l'Ós del Parc Dalmau. Enguany s'estrenen 4 sardanes. Una d'elles és especial perquè és del calellenc Jordi Feliu. Té per títol "Capaspre".

El 82 è aplec de la sardana de Calella, l'Aplec Pairal de Catalunya, s'afegeix també a la commemoració del 150 aniversari de la inauguració del Far de Calella. S'interpretarà a conjunt “Calella Far del Maresme”, d'Antoni Giner. En cas del pluja, l'organització ja té un pla B. Es faria a la Sala Gran de la Fàbrica Llobet Guri, compartint l'espai amb el col·legi electoral.

Recordem que agents de la Policia Local, la Creu Roja i les ADF'S vetllaran perquè no hi hagi cap incidència al Parc Dalmau.
L'Aplec serà retransmès en directe des de les 10h per Ràdio Calella.