dilluns, 22 de juny del 2009

Escola Multiesportiva d'Estiu

El Club d'Atletisme Calella organitza per segon any consecutiu l'Escola Multiesportiva d'Estiu. Un centenar de nens i nenes d'entre 4 i 14 anys passaran els mesos d'estiu practicant més d'una vintena d'esports des d'una vessant lúdica. A més, tindran l'oportunitat de conèixer esportistes d'elit que visitaran l'escola.

El Club Atletisme de Calella posa en marxa un any més l’Escola Multiesportiva d’Estiu. Segons els organitzadors, l’objectiu és apropar als nens i nenes de la ciutat una vintena de disciplines esportives combinades amb altres de caire més lúdic. El que es coneix com a casal d’estiu però tot potenciant l'inici a la pràctica esportiva. Entre els esports que s'impartiran a l'escola multiesportiva hi ha l'atletisme, el bàsquet, el ciclisme, la natació, el futbol, el tennis taula o el judo. Hi haurà una desena de monitors, tots titulats com a mestres d'educació física.

Concretament, l’Escola Multiesportiva d’Estiu del Club Atletisme Calella s’adreça als nens i nenes de 4 a 14 anys i es farà durant el mes de juliol.
L'horari és de 9 del matí a una del migdia i a les tardes de 4 a 7. Els nens tindran l'oportunitat de conèixer també esportistes d'elit que passaran per l'escola.
L'Escola Multiesportiva d'Estiu està organitzada pel Club Atletisme Calella amb el suport de l'Ajuntament de Calella, la Diputació de Barcelona i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat.