dimecres, 10 de juny del 2009

El Half Challenge a debat a Maresme Digital

Maresme Digital Televisió els oferirà aquest vespre un debat polític sobre la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, l’impacte i l’acollida que ha tingut en el territori i quines són les prespectives posades de cara al triatló de llarga distància que tindrà lloc el proper 4 d’octubre.

Hi participaran un representant de cadascuna de les 5 formacions polítiques comarcals. Per part del Partit dels Socialistes de Catalunya, el president del Consorci de Promoció Turística del Maresme i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé. Per part de Convergència i Unió, hi intervindrà la senadora i regidora de l’Ajuntament de Calella, Montserrat Candini. Esquerra Republicana de Catalunya hi serà representada pel regidor de l’Ajuntament de Calella, Jaume Palet; mentre que el Partit Popular hi serà representat pel president de l’agrupació municipal del Partit Popular de Mataró, Juan Manuel López. Finalment, i per part d’Iniciativa per Catalunya-Verds hi intervindrà el president comarcal, Xavier Serra.

El programa “El Debat” de Maresme Digital Televisió començarà a les 10 del vespre i estarà moderat per Dolors Lieury, conductora de l'Info vespre de Ràdio Calella -de dilluns a divendres a les 19h-.