dijous, 18 de juny del 2009

Festival Internacional de Bandes de Música a Calella

La música de diverses bandes europees i els espectacles folklòrics omplen aquests dies els carrers i la carpa instal·lada a la platja de Calella. Es tracta del Segon Festival Internacional Ciutat de Calella de Grups Folklòrics i Bandes de Música que s'allarga fins el 28 de juny. És previst que hi passin unes 2.200 persones.

Calella acull aquests dies i fins el 28 de juny el Segon Festival Internacional de Bandes de Música. Cada nit entre les 9 i 2/4 de 12 hi ha actuacions a la carpa instal·lada al Passeig de Mar, just al costat del camp de futbol. Enguany arriben bandes de Noruega, Itàlia, Suècia, Portugal, Holanda i Estats Units.

Segons els organitzadors d'aquest festival, l'empresa NT Incoming amb seu a Santa Susanna, aquesta setmana està dedicada al món del folklore i la setmana que ve les actuacions estaran centrades en la producció pròpia de cada banda. A més, dijous 26 de juny es farà una actuació a les 4 de la tarda també a la carpa de mar. El programa d'actes inclou també cercaviles per la ciutat com la que s'ha fet aquest dimecres al matí a la Plaça de l'Església. Durant la primera edició del festival de bandes van arribar a la ciutat 800 persones. Enguany, i segons ha explicat Joan Pascual, director general d'NT Incoming, les previsions parlen de 2.200 visitants.

D'altra banda, enguany l'Oktobertfest de Calella, que es celebra entre finals de setembre i fins a mitjan d'octubre, tindrà més presència que mai de bandes musicals ja que hi haurà 2 empreses que organitzaran aquest esdeveniment que ja és tota una tradició a la ciutat de Calella. NT incoming portarà unes 52 bandes d'arreu d'Europa i el Grup Serhs té confirmades, de moment, gairebé una vintena. Recordem que l'Oktoberfest és un reclam turístic que serveix per desestacionalitzar la temporada turística.