divendres, 26 de juny del 2009

Traspàs imminent

El ministre de Foment assegura que el traspàs del tram de la carretera Nacional 2 del Maresme a la Generalitat està pendent d’uns tràmits administratius. És la resposta que va donar al ser interpel.lat per la senadora calellenca de CiU, Montserrat Candini.

El traspàs del tram de la carretera Nacional 2 del Maresme a la Generalitat de Catalunya es farà de forma immediata. S’hi va comprometre el ministre de Foment, José Blanco, en la seva compareixença al Senat, dimarts passat.

Blanco que va dir textualment que el traspàs s’efectuarà de forma “imminent” va assegurar a Candini que s’està a l’espera de resoldre els darrers tràmits administratius que permetran que la Generalitat tingui plena competència sobre la infraestructura.

El traspàs de la carretera Nacional 2 a la Generalitat s’acompanyarà d’una partida pressupostària de 400 milions d’euros; transferència que també està aturada a l’espera de la signatura del conveni entre Estat i Generalitat, cosa que impedeix, segons Candini, realitzar les actuacions necessàries en matèria de seguretat.