divendres, 12 de juny del 2009

Els partits polítics analitzen el Half Challenge

Tres representants polítics calellencs van participar dimecres a la nit al debat polític de Maresme Digital Televisió, en el que es va parlar sobre la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona.

Josep Maria Juhé, Montserrat Candini i Jaume Palet van ser els representants del PSC, Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, respectivament. Els van acompanyar Juan Manuel López, per part del PP, i Xavier Serra per Iniciativa per Catalunya-Verds.

Durant l’hora de programa, tots ells van analitzar la necessitat que l’administració aposti per l’esport com un mitjà de promoció turística. Es va parlar del poc ressò mediàtic que ha tingut la prova i del cost que ha suposat el pas gratuït dels maresmencs per la C-32. En aquesta darrera qüestió, sembla que l’acord assolit amb ACESA no satisfà i sota aquesta premissa es reprendran les negociacions.
Recordem que el cost del pas gratuït dels maresmencs per la C-32 l'assumeixen el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Calella.