divendres, 12 de juny del 2009

Activitats del Club Natació Calella

Benjamins i pre-benjamins del Club Natació Calella participaran a la final de relleus que es disputarà demà dissabte a Reus. L’entitat calellenca ha aconseguit classificar-hi 18 relleus de les 24 proves possibles, el que significa que hi portaran un total de 44 nedadors.

Demà passat diumenge i a la piscina municipal de Calella, se celebrarà la cinquena jornada de la Lliga Comarcal Catalana Absoluta on els nedadors calellencs competiran amb d’altres 6 entitats catalanes. La competició conta d’un total de 16 proves que s’iniciaran a partir de les 4 de la tarda.

I pel que fa a la sincronitzada, doble cita tenen aquest cap de setmana les calellenques. D’una banda el Campionat de Catalunya per grups d’edats que es disputarà a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. L’equip de Sincro del Club Natació Calella participarà a les categories infantil i júnior, en les tres modalitats: solo, duet i equip.

I l’endemà diumenge, i en el mateix espai, es competició catalana d’escoles de natació sincronitzada, en aquest cas en la modalitat de rutina lliure combinada. El Club Natació Calella hi portarà una nombrosa participació: ni més ni menys que 48 nedadores repartides en categoria infantil, i fins a 4 grups s’han inscrit en l’aleví.