divendres, 5 de juny del 2009

GiraMaresme té finalistes

El GiraMaresme 2009, el concurs de maquetes que dóna una oportunitat als grups musicals de la comarca, ha tancat la seva edició amb unes xifres de participació prou acceptables, segons els seus organitzadors: 44 grups amb més de 3.000 votacions.

En el cas de Calella s'han presentat 6 grups musicals que finalment no han quedat finalistes. Els finalistes són Daclub! de Malgrat de Mar; Manduca Latin&Rumba, de Vilassar de Mar i Wantun de Tordera. A aquests cal afegir el grup escollit per votació popular que és Water d Vater, del Masnou. Precisament molts dels grups participants han expressat la seva queixa sobre el sistema de votació i l'elecció dels grups per part d'un jurat. Moltes de les queixes han arribat al Centre d'Acció Jove de Calella. La regidora de Joventut, Pilar Rocafort, ha destacat que tots coneixien les bases del concurs.

Pilar Rocafort ha destacat que estan oberts a canviar per properes edicions el sistema de votació. A més, destaca que el jurat és imparcial i es guia per criteris musicals i artístics.

El concert d'aquests 4 finalistes es farà el proper 19 de juny a Tordera. Aquest dia coneixerem el grup guanyador del GiraMaresme 2009. El premi consisteix en una gira per diversos municipis maresmencs i sales de concerts d'arreu de Catalunya.

Els ajuntaments que impulsen el GiraMaresme són el de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Palafolls i Malgrat de Mar.