divendres, 12 de juny del 2009

Demà arriba "La legió d'honor"

El Cor Harmonia Calellenc porta a escena aquest dissabte la sarsuela catalana "La Legió d’Honor". És una obra lírica de Rafael Martinez Valls. El cor estarà acompanyat de l’Orquestra de Cambra de Barcelona i el Ballet Alícia Lluís.

La Legió d’Honor és una obra que arriba després de la lloada interpretació de la "Cançó d’amor i de Guerra" per part del Cor Harmonia Calellenc i que també té moments musicals destacats. Entre ells hi ha les romances de tenor, baríton i soprano. A més, Rafael Martínez Valls, fill d’Ontinyent, posava una sardana a totes les seves sarsueles. En aquest cas és una que canta el tenor i explica quina és la dansa més formosa de totes les que es fan i es desfan. El director del cor, Albert Deprius, explica que interpretar la Legió d’Honor era un projecte que finalment ha estat possible gràcies a l’esforç dels integrants del grup i les subvencions rebudes.

El repartiment s’encapçala amb la soprano Beatrice Jimenez, el tenor Albert Deprius i el baríton Lluís Sintas. Destaquen al paper de còmics de soprano i tenor amb Josep Lluís González i Isabel Rodríguez. Entre els actors que no canten però que parlen hi destaca Maria Rosa Serra, fent el paper de Susina.

La representació serà a la Fàbrica Llobet-Guri i la venda anticipada d’entrades és els dies laborables fins al 12 de juny al centre Can Salom. Les entrades són numerades i van entre 15 i 22 euros.