dimecres, 3 de juny del 2009

Esquerra de Calella assisteix a l'acte de campanya comarcal

Una vintena de militants i simpatitzants d'ERC de Calella van assistir ahir al vespre a l'acte central de la campanya electoral dels republicans del Maresme per als comicis europeus del proper diumenge. Entre ells també hi havia tots els regidors del consistori calellenc.

Esquerra al Maresme va escollir l'envelat de Vila Flora de Canet de Mar per celebrar l'acte central de la campanya electoral. La federació del Maresme del partit republicà va reunir més de 200 persones que van escoltar les paraules del cap de llista de la coalició Europa dels pobles-verds. L'independent Oriol Junqueras va exposar els eixos bàsics del programa de treball que vol desenvolupar al Parlament Europeu de Brussel•les durant la propera legislatura comunitària. Les principals idees passen per crear una Europa plural culturalment, més social, sostenible i competitiva, i en defensa d'una Europa trasparent, democràtica, forta i solidària amb el món.

Junqueras va estar acompanyat del diputat i portaveu al Congrés Joan Ridao i Andreu Francisco, president d'ERC al Maresme. A l'acte central de campanya al Maresme de la coalició Europa dels pobles - verds també hi van intervenir Jordi Solé com a candidat al Parlament Europeu per Esquerra. Davant tots ells Oriol Junqueras va prometre treball, esforç i dedicació per aconseguir fer valer els interessos de Catalunya a Brisel•les i Estrasburg

Durant l’acte es va recordar que "la llibertat nacional de Catalunya s'ha de crear a base de rigor i esforç i es va reclamar ser a Europa amb la màxima força, dins una coalició qualificada d'atractiva, competitiva, independentista i d’esquerres"- va indicar el candidat independentista.

La secció local d'Esquerra a Calella no ha preparat cap acte de campanya a la nostra ciutat però va ser present en l'acte central a nivell comarcal.