dilluns, 22 de juny del 2009

Discrets resultats atlètics

Una lesió ha afectat aquest cap de setmana a l’atleta calellenca Mònica Santos. Ha arribat en el pitjor dels moments possibles perquè s’ha produït quan la calellenca estava a Motril, Granada, per a disputar el Campionat d’Espanya Juvenil. Un gran contratemps que li va impedir estar al seu nivell en la distància de 100 metres llisos. Va poder disputar les semifinals i la marca en la final va ser discreta.

Ja dissabte passat, i després de les eliminatòries, Mònica Santos va haver de fer una visita al fisioterapeuta per unes molèsties al quàdriceps que se li van reproduir un cop disputades les semifinals. Va ser llavors quan es va confirmar que l’atleta tenia una lesió en el recte anterior del quàdriceps. Santos, que tot i així va córrer la final, només va poder ser vuitena.
A l’Estatal Juvenil, la selecció catalana també va comptar amb una altra calellenca: Alba Duran que va prendre part en la prova de salt de perxa. La calellenca va fer caure el llistó als 2 metres 70 centímetres, de manera que no va poder qualificar ni un sol salt.

A banda d’aquesta competició, el Club Atletisme Calella també va tenir representació al Campionat de Catalunya Cadet. Va ser-hi Núria Carnicero, qui va classificar-se en quarta posició en els 300 metres llisos tot i haver guanyat la semifinal. Carnicero va fer la mínima per als propers Campionats d’Espanya.