divendres, 26 de juny del 2009

Ple Extraordinari a l'Ajuntament de Calella

L'Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda de divendres una sessió plenària extraordinària. Conté 2 punts a l´ordre del dia.

D´una banda el dictamen per aprovar la incoació d´un expedient per la declaració del refugi antiaeri del Parc Dalmau com a bé cultural d´interès local i de l´altre el dictamen per la modificació de les ordenances fiscals. En quant a aquest últim punt hem de recordar que aquest any hi ha hagut revisió de cadastre ja que l´última es va fer ara fa 10 anys. Malgrat aquest fet, el regidor d´Hisenda de l´Ajuntament de Calella, Jaume Puig, ha explicat que l'increment del rebut de l'Impost de Béns Immobles, IBI, no serà tan elevat. Precisament, Puig ha destacat que per evitar una pujada molt forta en el rebut de l'IBI, s'ha abaixat el tipus impositiu fins a una quantitat pertinent perquè el resultat final del rebut sigui similiar a la de l'any passat. Actualment el tipus impositiu era més alt ja que el valor cadastral era baix i d'aquesta manera es compensava el rebut. En tot cas, Jaume Puig creu que els ciutadans no han de patir respecte a la pujada del rebut de l'IBI.

Com és habitual, el ple de l'Ajuntament de Calella es podrà seguir en directe a través de Ràdio Calella, 107.9 fm, a partir de 2/4 de 7 de la tarda.