divendres, 26 de juny del 2009

El conseller Castells amb els empresaris de Calella

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, s’ha reunit aquest divendres a Calella amb un grup d’empresaris turístics. Castells ha reconegut que aquest sector és el més potent de Catalunya i se’n sortirà reforçat de la crisi.

El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, ha visitat aquest matí Calella on s’ha entrevistat amb un grup d’una trentena d'empresaris turístics. Prèviament, el titular d’Economia del Govern català ha visitat l’Ajuntament on ha estat rebut per l’alcalde de la ciutat i diversos regidors.

L’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha explicat que la visita de Castells s’ha originat arran de la bona relació que hi ha entre el sector públic i privat per tal de renovar i desestacionalitzar l’activitat turística de la població.

Per la seva banda, el conseller Castells ha lloat la feina que ha realitzat Calella amb l’inici del procés de renovació turística per afrontar el futur amb garanties.

Antoni Castells però ha reconegut que el sector turístic també està patint els efectes de la crisi econòmica. Malgrat que l’ocupació turística ha baixat moderament durant l’últim any, segons Castells, el sector és fort i ha fet la feina prèvia necessària per afrontar amb garanties el futur.

El conseller d’Economia ha volgut separar el que és l’actual context de crisi econòmica del fet de no tenir un sistema de finançament adequat per a Catalunya.

Sigui com sigui, Antoni Castells ha dit des de Calella que Catalunya tindrà un bon finançament.