dilluns, 15 de juny del 2009

Èxits pel Club Atletisme Calella

El Club d'Atletisme Calella ha guanyat aquest cap de setmana una dotzena de medalles als Campionats de Catalunya de promoció i juvenils. A més, bons resultats calellencs també al Campionat d'Espanya Cadet per autonomies.

Cap de setmana ple d'èxits pels atletes del Club Atletisme Calella que s'han penjat una dotzena de medalles en els Campionats de Catalunya. Els de promoció van celebrar-se dissabte a Terrassa, i els juvenils diumenge al Prat.
S'han proclamat Campions de Catalunya Aleix Pi en Perxa Infantil Masculí, prova en la que va intentar batre el Rècord d'Espanya. Campiona també Ona Rossell als 60 tanques i als 60 metres llisos Aleví Femení, establint un nou rècord de Catalunya amb 8"65.
Com a Sots-Campions de Catalunya també Aleix Pi als 80 tanques Infantil Masculí, Lídia Cerdán als 60 tanques Aleví Femení i Sergi Megías al Pes Aleví Masculí. A més, Coumba Sabaly ha obtingut una medalla de bronze al Pes Aleví Femení, Bogdan Krutin a la Perxa Aleví Masculí i Max Pi als 2000 marxa Aleví Masculí. Borja Ibáñez als 60 metres llisos Benjamí Masculí, Mònica Santos als 100 metres llisos Juvenil Femení, Alba Duran, Sara Ruscalleda, Sara Ortíz i Mònica Santos en el relleu 4x100 metres llisos Juvenil Femení.

Pel que fa al Campionat d'Espanya Cadet per autonomies el directiu del Calella, Javi Mula, ha actuat com a responsable tècnic de l'expedició catalana emportant-se el doblet. Durant tot el cap de setmana s'ha celebrat el Campionat d'Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consell Superior d'Esports, a l'Estadi d'Atletisme del Centro Aragonés de Deporte de Saragossa. Els equips catalans han aconseguit la victòria tant a la categoria masculina com a la femenina, reeditant el doblet aconseguit l'edició passada.

D'altra banda, el Club Atletisme Calella ha classificat aquest diumenge 39 atletes a la Cursa de Pineda 10 quilòmetres. Entre els 50 primers hi havia 4 calellencs: Òscar Rodríguez que ha quedat novè, Alex Arozamena 24è, Jaume Pedemonte 31è i Josep Piñas 49è.
Per categories, Òscar Rodríguez ha estat tercer sènior i Esther Tomàs tercera sènior.