dimecres, 17 de juny del 2009

Les tres Copes a Calella

La copa del Rei, la de la Lliga i la de Champions seran aquest dimecres a Calella. Avui la Penya Solera Barcelonista de Calella celebra el triplet aconseguit pel Barça amb un sopar on hi seran les tres copes. La trobada es fa a Cal Tio Joan del carrer Sant Isidre. En el marc d'aquest sopar també es farà un reconeixement a una jove promesa blaugrana. Serà durant el Setè Memorial Mario Munt. I si arriba a temps, s'hissarà una bandera commemorativa del triplet.

El president de la Penya Solera de Calella, Fernando Ballabriga, ha explicat que el prestigi de l'entitatc calellenca dins el món associatiu culé els ha fet mereixedors del privilegi de poder sopar al costat de les tres copes que han conquerit aquesta temporada els homes de Pep Guardiola. Serà durant una trobada en què es farà el lliurament de la Setena edició del Memorial Mario Munt, que es concedirà al jove Thiago Alcántara, del Barça Atlètic

Altres premiats en anys anteriors van ser Iniesta, Jorquera o Bojan Krkic, jugadors que a hores d'ara ja estan triomfant al primer equip. O altres que han aconseguit jugar a primera divisió com és cas de Damià Abella, també distingit per la Solera quan jugava a la masia. A més del sopar i el guardó, la festa també servirà per hissar la bandera commemorativa del triplet. Això serà si físicament la bandera arriba a temps a la ciutat. Les places per al sopar eren limitades i ja estan totes ocupades.