dijous, 18 de juny del 2009

El far de Calella, font d'inspiració

El Far de Calella és un emblema de la ciutat i enguany és també el protagonista de moltes de les activitats que impulsen tant el Govern municipal com el teixit social calellenc. No en va, aquest 2009 el far celebra els seus 150 anys de vida. Un exemple és el concurs de contes que organitza el Servei de Formació d'Adults que té com a protagonista i font d'inspiració el far calellenc.

El Servei de Formació d’Adults de la Regidoria d’Educació i Ciència de l’Ajuntament de Calella ha convocat per segon any consecutiu un concurs de contes. Seguint la trajectòria iniciada l’any passat, el tema central és un edifici emblemàtic de la ciutat: enguany el Far de Calella, que aquest 2009 celebra el seu 150è aniversari de construcció.
El segon concurs de contes tindrà un únic premi per al millor conte en català. Serà un val de compra de 300 euros per bescanviar en els comerços vinculats a l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial i un lot sorpresa.
Margaret Llahuet, tècnica d'Educació de Calella, destaca que la data límit per presentar els contes és el 10 de setembre i el lloc per fer-ho és la Regidoria d’Educació i Ciència, que es troba a la Fàbrica Llobet-Guri.
El lliurament dels premis es farà en el marc de la 29a Fira de Calella i l’Alt Maresme. Les noves informacions s’aniran actualitzant al web de l’Ajuntament de Calella, a www.calella.cat.
El concurs de contes compta amb el suport de l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial i les Regidories de Fires, Comerç i Consum, i la de Promoció Econòmica.
Els originals no premiats es podran recollir a les dependències d'Educació i Ciència a partir del 5 d'octubre.