divendres, 5 de juny del 2009

Diumenge esportiu

L'Ajuntament de Calella participa aquest cap de setmana a la vuitena Festa de l'Esport que organitza la Diputació de Barcelona i on col·laboren diverses entitats esportives calellenques. La nostra ciutat hi aporta un ampli ventall d'activitats, que van des del taixí i buceig, fins a tennis taula i rugbi platja, passant per bàsquet, vòlei platja, aquafitness, spinning i tennis.

Calella és un dels 195 municipis barcelonins que participen a l'edició d'enguany de la Festa de l'Esport de la Diputació de Barcelona. En total es fan arreu de la província fins a 900 activitats esportives, que apleguen 160.000 participants. A la ciutat de Calella es fan 8 activitats.

Les activitats a Calella comencen demà a les 8 del matí amb una passejada i taixí a càrrec de Calella Marxa. Dissabte també es farà una descoberta del fons marí amb el club esportiu subaquàtic Calella, un torneig de bàsquet mixt 3x3, una trobada de vòlei platja i aquafitness i spinning a la piscina municipal. Hi ha activitats que duren tant dissabte com diumenge. Són la competició de rugbi platja i el opens de tennis taula. I diumenge al matí tindrà lloc el torneig de Tie-breaks a les pistes del club tennis Calella.

Aquesta festa vol esdevenir en un futur en Dia de l'Esport a Europa.