dimecres, 3 de juny del 2009

La Segona Marxa Nocturna, a punt

El proper dissabte 20 de juny, passada la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, es farà la Segona Marxa Nocturna per Calella. Un recorregut de 12 quilòmetres que permetrà a tots els participants caminar per indrets emblemàtics de la nostra ciutat a més de descobrir unes magnífiques vistes, de nit, per exemple des de les Torretes.

L’activitat, organitzada pel Club Calella Marxa, compta amb el suport de l’Ajuntament, el Club Atletisme Calella i les ADF de l’Alt Maresme.

Els organitzadors de la Marxa Nocturna per Calella esperen que, aquest any, es repeteixi l’èxit. I és que, en la seva primera edició, la marxa va aplegar gairebé 500 persones quan se’n preveien unes 100.

La marxa sortirà del camp de futbol de mar a les 9 del vespre. Des d’allà es completarà un recorregut de 12 quilòmetres que cadascú podrà fer al seu ritme. El president del club Calella Marxa, Martí Barrera, ha explicat per on es passarà. Entre els indrests hi ha el Passeig Manuel Puigvert, Riera de Calella, les Torretes, la pasarel.la, les Roques i el Passeig de Garbí.
L’organització únicament recomana a tots els marxistes que vagin ben equipats de peu i que portin una llanterna per il.luminar el camí. Un cop a l’arribada, cada participant rebrà un petit obsequi i podrà gaudir d’un sopar a la fresca amb ball.

Això sí, caldrà que s’hi inscriguin prèviament a un número de compte de la Caixa de Pensions. El preu serà de 6 euros.

Les incripcions també es podran fer fins el dia abans de la Marxa. No obstant això, s’hi ho decideixen a última hora, també s’hi podran apuntar el mateix dia a la zona de sortida, al Camp de Futbol de Mar. En aquest cas, hauran de pagar 8 euros.