divendres, 19 de juny del 2009

ERC fa un balanç positiu de l'acció de Govern

"Govern cohesionat, que fa pinya i que debat totes les qüestions que es plantegen". D'aquesta manera ha qualificat el regidor d'Esquerra Republicana, Jaume Puig, la relació del seu partit amb el PSC, el seu soci de Govern a l'Ajuntament de Calella.

Quan es compleixen 2 anys de l'actual mandat, Esquerra Republicana de Calella ha celebrat aquest dijous al vespre un acte públic a la Cooperativa l'Amistat per fer balanç d'aquest temps i per explicar els reptes que hi ha per endavant durant els propers 2 anys. El regidor republicà Jaume Puig fa un balanç positiu i recorda que, malgrat la davallada dels ingressos a l'Ajuntament per l'activitat de la construcció, entre el 2008 i 2009 hi ha hagut un nivell d'obra pública molt important. Per Puig, l'obra pública emblemàtica d'aquest mandat és, sens dubte, el cobriment i urbanització de la riera Capaspre.

Els reptes de cara als propers 2 anys són, segons el primer tinent d'alcalde, treballar per condicionar alguns espais de la fàbrica Llobet- Guri. En aquest sentit ja s'han començat a demanar subvencions a la Unió Europea i també a la Generalitat. Altres objectius seran continuar amb l'ampliació de la zona peatonal del carrer Església o l'obertura del Far de Calella. Inversions que podrien ser al voltant d'un milió euros anuals. Jaume Puig també ha reconegut que hi ha hagut alguns moments delicats amb els seus socis de govern i recorda la polèmica generada per l'absència de la bandera espanyola al balcó consistorial. Un tema però que es va solucionar satisfactòriament i que atribueix a pressions externes que va rebre en el seu dia l'alcalde per part d'algunes persones.
A l'acte que es va fer aquest dijous a la Cooperativa l'Amistat de Calella hi havien tots els regidors d'ERC a l'Ajuntament de Calella a més de membres i simpatitzants dels republicans de la ciutat.