divendres, 31 de juliol del 2009

Esport a la platja

L’Associació de Volei Platja Calella ha organitzat per aquest dissabte la segona edició de l’Open 4x4. S’espera comptar amb la participació de més d’una vintena d’equips.

Aquest dissabte es disputarà el segon Open 4x4 a la platja Gran. Competició organitzada per l’Associació de Volei Platja Calella oberta a jugadors i jugadores de totes les edats i nivells que s’iniciarà a dos quarts de 10 del matí.

Per participar-hi només cal formar un equip amb quatre jugadors, segons ha indicat Xavi Alonso, president del CVPC, qui ha comentat també que "es poden fer equips de fins a sis". També ha afirmat que "en principi no cal tenir un gran nivell perquè garantim partits de tothom".

L’Open 4x4 calellenc acostuma a comptar amb la participació de jugadors juvenils i sèniors, que paguen 10 euros per la inscripció. Els partits es disputaran a la zona de joc permanent que hi ha a la platja, just davant del bar La Gàbia.

L’Associació de Volei Platja Calella ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Calella i l’Associació Turística de Calella en l’organització de l’Open, a banda d’altres empreses privades i marques de productes esportius.

D’aquí a 15 dies, novament un dissabte, se celebrarà el Memorial Jordi Bachs. Un altre torneig, en aquest cas de caire més lúdic, que començarà a primera hora del matí i que finalitzarà amb un sopar de germanor entre els participants.