dimecres, 29 de juliol del 2009

Assemblea participativa del C.B. Calella

Uns vuitanta socis del Club Bàsquet Calella van assistir ahir al vespre a l'assemblea ordinària en què es va aprovar per unanimitat la gestió feta per l'equip directiu. El president del Club Bàsquet Calella, Joan Ferrer, ha qualificat d'èxit la participació i implicació dels socis a l'assemblea. Ferrer ha detallat alguns dels reptes que té el club de cara a la nova temporada: fer equips competitius en totes les categories o rendibilitzar les instal•lacions.

Joan Ferrer ha destacat que el Club Bàsquet Calella treballa temporada rere temporada amb un esquema molt similar i, per tant, no es presenten grans canvis. Això sí, a aquestes alçades una de les qüestions pendents és la configuració de l'equip sènior masculí i saber qui serà el nou entrenador. També hi ha pendents de concretar aspectes econòmics dels patrocinadors, que enguany vénen marcats per la crisi. En tot cas el pressupost previst per la propera temporada és d'aproximadament 73.000 euros. Una xifra que representa una disminució respecte al pressupost de la temporada 2008-2009 que s'ha tancat amb 78.500 euros.

Recordem que l'inici de la temporada del Club Bàsquet Calella serà a principis de setembre. Concretament el 3 de setembre es posen en marxa els entrenaments dels diferents equipis i a l'octubre l'escola de bàsquet.

Abans però de l'inici de la temporada hi ha un estiu ple d'activitats al Club Bàsquet Calella. Aquest proper cap de setmana les 24 hores i el primer cap de setmana de setembre el Torneig Pumarola i el JACE.

El Club Bàsquet Calella té actualment 21 equips des d'iniciació fins als sèniors.