dimarts, 21 de juliol del 2009

Nova ajuda per l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital Sant Jaume de Calella

L'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital Sant Jaume de Calella, AVAH, ha estat seleccionada per l'Obra Social de La Caixa dins la convocatòria d'ajudes per a projectes de lluita contra la pobresa i l'exclusió social 2009. Aquest dilluns al migdia s'ha oficialitzat el conveni de col·laboració entre les 2 entitats.

Un conveni que reportarà a l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital Sant Jaume de Calella 12.000 euros. El president d'aquesta associació calellenca, Josep Puig, ha destacat a rtvcalella.cat que els diners es destinaran a les despeses corrents que té l'entitat, xifrades en uns 50.000 euros anuals aproximadament.
L'altra persona que ha signat aquest conveni de col·laboració ha estat el director de l'àrea de negoci del Maresme Nord de La Caixa, Josep Llorens.
L'Obra Social la Caixa ha seleccionat 73 projectes presentats per entitats sense ànim de lucre de les comarques barcelonines. Precisament una altra entitat que ha rebut una ajuda de 13.200 euros ha estat la Comunitat Terapèutica del Maresme, amb seu a diverses poblacions del Maresme.