dilluns, 6 de juliol del 2009

Èxit de participació i públic del Trofeu Ciutat de Calella d’handbol platja

El Club Balonmano Playa Alcalá i el Málaga Beach han estat els guanyadors en categoria masculina i femenina del cinquè Trofeu Ciutat de Calella d'handbol platja, que s'ha disputat a la platja de Garbí aquest cap de setmana.

En la final femenina les andaluses van marcar el ritme del partit des del primer minut, encara que el primer set va acabar amb un igualat 10 a 12 favorable a les malaguenyes.

El segon i definitiu set va estar marcat per un elevat nombre de gols espectaculars, i va acabar amb el resultat de 13 a 18.

Després de la final femenina es va disputar el tradicional concurs de gols, on els jugadors van fer difícils girs a l'aire, arribant en alguna ocasió a fer dobles voltes.

El guanyador va ser Álvaro Pérez del Balonmano Playa Málaga.

Després va tenir lloc la final masculina que la van disputar l'Alcalá i el Getafe sota un sol de justícia, que no va impedir veure un bonic espectacle amb molts de flays i girs espectaculars.

Al final del primer set es va arribar amb un 28 a 24 pels d'Alcalá.

Després del descans, i tot i que el Getafe va apretar no va poder capgirar l'encontre, malgrat que va estar a punt de fer-ho i el partit va acabar amb un 20 a 16 favorable als d'Alcalá.

Des de l’organització s’ha fet una valoració molt positiva del campionat i s’ha recordat que aquest any s’ha incrementat el nombre d’inscrits. Així ho ha indicat Enric Barceló, president de l’UEHC Calella.

El president de l’Associació Espanyola d’Handbol Platja, l’ASEBAP, Gonzalo Navarro ha definit el torneig com "el millor d’Espanya" i ha avançat que l’any que ve s’intentarà que hi hagi més esportistes de base.

En total aquest any han participat 48 equips de tot l’estat i gairebé 500 esportistes, l’elit de l’handbol platja estatal en aquest torneig que forma part del Tour Balonmano Playa 2.009.