dimarts, 21 de juliol del 2009

Butterfly organitza a Calella un campus de tennis taula.

Jugadors de tennis taula provinents de Catalunya, Espanya, Suècia, Alemanya i Romania entrenaran durant aquestes properes dues setmanes al centre de tecnificació del Club Tennis Taula Calella. Butterfly, la marca de productes esportius que organitza el Campus Internacional, ha escollit novament les instal.lacions del Club Tennis Taula Calella; una de les millors que es poden trobar actualment i que s'han preparat per a rebre un total de 53 jugadors.

Des d'avui i fins al 31 de juliol, els jugadors entrenaran en les dues sales del Club Tennis Taula que, amb motiu del Campus Internacional, disposa d'un total de 25 taules de joc. Ho faran en sessions de matí i tarda de dilluns a divendres. Hi participaran d’spàrring estrelles del tennis taula estatal, com la jugadora del Fotoprix Vic Sara Ramírez, imatge de la marca Butterfly i convidada estrella de l'organització. També alguns esportistes locals que aspiren a arribar al seu nivell.

La segona edició de l'Open Zona TT Butterfly es disputarà diumenge, per a les categories absoluta masculina i femenina, i per a la categoria intantil masculina. El premi per als guanyadors serà l'esponsorització oficial de la marca per una temporada.

Paral.lelament diumenge també es jugarà el Segon TriOpen Suma Supermercats. Una prova més distesa, d'una única categoria, que es juga a eliminatòries directes al millor de tres punts.