dimecres, 8 de juliol del 2009

Convergència fa una campanya per als més necessitats

Convergència Democràtica de Catalunya engega aquest dimecres a Calella i a tot Catalunya una campanya de recollida d’aliments i roba. S'anomena “Convergència Solidària” i neix amb la voluntat de sensibilitzar el conjunt de la societat enfront la greu crisi mundial actual.

La campanya té l'origen en la “taula de la pobresa”, un projecte de CDC, juntament amb Càritas i el Banc dels aliments, per fer seguiment de les necessitats de la població amb menys recursos. Veient que la demanda de menjar i roba per part dels més desafavorits no para d'augmentar, Convergència ha decidit posar la seva infraestructura al servei de les entitats solidàries; en el cas de Calella a Càritas -ha apuntat el president adjunt del partit, Albert Torrent.

Els ciutadans poden col.laborar amb aliments de primera necessitat i de llarga durabilitat, com són arròs, farina, oli, cereals, llet o llegums i aliments ben envasats. També poden portar roba o altres articles de parament que estiguin en bon estat.

Ho poden dur al local que Convergència té a Calella, al carrer Bruguera 114 , els dimecres , a partir d'avui, de 6 a 8 del vespre.