dimarts, 7 de juliol del 2009

Es busca coach

El Club Bàsquet Calella Termotur, el sènior masculí de l'entitat, jugarà la temporada 2009-2010 a la lliga de primera catalana. Ho ha confirmat el seu president, Joan Ferrer, assegurant així la continuïtat d'un equip que comptarà amb set jugadors.

Ferrer, que fins la temporada passada havia assumit el càrrec d'entrenador, no té a hores d'ara substitut.


El Club Bàsquet Calella no ha trobat entrenador per al sènior masculí de l'entitat. Malgrat això, s'ha decidit inscriure l'equip a la lliga de primera catalana després de constatar l'interés i el compromís que han adquirit els 7 jugadors de la plantilla per continuar en competició. Són Marc Martí, Jordi Llorens, Xavier Escrihuela, Jordi Puig, Joan Coll, Joan Robert Pagès i Joan Villaret. Les prespectives d'acabar incorporant un tècnic abans de l'inici de la temporada no són molt altes, per la qual cosa haurien de ser els mateixos jugadors qui n'assumissin la gestió. Així ho ha deixat entreveure el president de l'entitat, Joan Ferrer.

Ferrer ha assegurat que no tornarà a ocupar la banqueta del Calella Termotur, considerant que ha tancat una etapa i que ara té altres prioritats i il.lusions, a nivell professional i personal.

De cara a la propera temporada lliguera, el Club Bàsquet Calella continua comptant amb una important base, composada per un total de 19 equips, dels quals dos són femenins i cinc mixtos. És aquest, el planter, un dels més grans actius d'aquesta entitat, que no deixa de treballar durant l'estiu. Des del passat 1 de juliol, 114 nens i nenes d'entre 6 i 13 anys assisteixen a l'Escola de Bàsquet d'Estiu.
Un treball des del planter, que ara lidera Joan Ferrer qui, per cert, ha estat premiat amb la Medalla d'Argent de la Federació Catalana de Bàsquet. Un reconeixement a la seva trajectòria de més de 30 anys dedicats a la promoció d'aquest esport.