dilluns, 6 de juliol del 2009

Mercat reformat

Ja s´han inaugurat les obres de reforma que s’han fet al Mercat Municipal de Calella. S’hi ha construït una rampa d’accés, s’ha automatitzat la porta d’entrada i s’ha remodelat el sistema d’il.luminació.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Calella considera que són aquestes les actuacions que han de permetre que el Mercat sigui més modern i pugui treballar a ple rendiment.

L'Ajuntament ha gastat en la reforma uns 45.000 euros entre les dues fases de les obres, les primeres al 2008 i les segones durant aquest 2.009. En aquest sentit, la regidora de comerç de la ciutat, Mª Carme Campà, ha manifestat que l'Ajuntament tenia "un deute històric amb el mercat".

D'altra banda, la regidoria de Comerç en col.laboració amb la Regidoria de Joventut va posar en marxa fa unes setmanes un concurs de grafitis per tal que els joves de la ciutat poguessin expressar la seva creativitat; uns grafitis on el tema principal són els productes que es poden trobar al mercat, que aquest dies la gent pot votar per tal d'exposar definitivament el que més agradi.

El Mercat Municipal és obert de dimarts a dissabte al matí, i dijous i divendres a partir de les 5h de la tarda.