dijous, 9 de juliol del 2009

Gràcies per les vostres visites

Des del blog-web de Ràdio Calella Televisió, S.L., us volem agraïr el seguiment que està tenint aquest portal que va néixer al gener i que, gràcies a vosaltres, ha esdevingut una referència informativa a la nostra ciutat.
El blog-web complementa la tasca de continguts que podeu seguir cada dia a Ràdio Calella i Maresme Digital TV, però està centrat només en Calella i a les informacions que d'alguna forma o altra estan relacionades amb la ciutat.

Info Ràdio Calella inclou textos de notícies -resums o ampliacions de les que surten a la ràdio i d'altres només pensades per al blog-, vídeos -notícies, espais televisius, muntatges audiovisuals-, imatges de la nostra audiència -fotos de les vostres vacances- i la informació meteorològica del dia.
Poc a poc hem anat introduïnt diverses millores en les notícies que publiquem com ara links en algunes de les nostres fonts informatives o comunicats en relació a la programació de Ràdio Calella i Maresme Digital.

Us informem també que dilluns 6 de juliol vam obtenir el nostre rècord de visites en un dia -181- quan la mitjana diària havia estat d'unes 80.
Aquest fet, la tendència a l'alça de les visites i l'extensió en l'ús de les noves tecnologies per part de la ciutadania ens anima a seguir millorant dia rere dia aquest producte que forma part de la missió de servei públic que ha de tenir qualsevol ràdio i televisió públiques.
Per tot això, moltíssimes gràcies!!!