dimarts, 28 de juliol del 2009

Rojas guanya la Travessia a la platja

132 nedadors van participar al a 22ena Travessia Nedant a la Platja de Calella, una prova organitzada pel Club Natació Calella i que s’inscriu al calendari de travessies de la Federació Catalana.

El calellenc Guillem Rojas es va imposar en la competició masculina, completant la cursa amb un temps de 12 minuts i 33 segons. Els calellencs Sergi Vila i Axel Guich van quedar en segona i tercera posició respectivament. En la classificació femenina, Raquel Valentín, del Club Natació Figueres es va imposar amb un temps de 13 minuts i 40 segons. En segona posició i a tan sols 3 segons de la guanyadora, va creuar la línia d’arribada la calellenca Anna Flaquer.

També van vèncer en les seves categories els calellencs Annick Torres, en menor femení, Víctor Egea en infantil masculí, Dídac Chiva en júnior masculí i Manel Bolívar en la categoria màster de 40 a 49 anys.

D’altra banda, tres triatletes del Club Natació Calella van participar al vuitè Triatló de Malgrat de Mar que es va disputar diumenge. La prova constava d’un circuit de 500 metres nedant, 12 quilòmetres en bicicleta i 4 quilòmetres de cursa a peu.

Jaume Salvador va quedar cinquè de la classificació general i tercer en la categoria de 30 a 40 anys. Fidel León, l’altre representant del Calella, va finalitzar el 57è de la general i 25è de la seva catoria. L’últim triatleta del Calella, Pep Carreras, va ser el 53è de la seva categoria i el 109 de la general.