dimecres, 15 de juliol del 2009

El PP de Calella al Congrés comarcal

El regidor del Partit Popular de Pineda, Diego Sánchez, es convertirà demà dijous al vespre, amb tota probabilitat, en el nou president dels populars al Maresme. La candidatura de Sánchez és l'única que s'ha presentat després que el regidor de Mataró, Paulí Mojedano, hagi decidit no presentar-se. Precisament, el Partit Popular de Calella apostava per la possible candidatura de Mojedano com a substitut de Víctor Ros. Demà dijous el Partit Popular del Maresme celebra a Pineda un congrés comarcal on els compromissaris escolliran el seu nou cap.

El Partit Popular de Calella participarà demà dijous al congrés comarcal del partit amb 6 compromisaris, 3 electes i 3 nats. Un congrés comarcal d'on ha de sortir el nou president que substitueixi l'actual, Víctor Ros. Malgrat que el regidor de Mataró, Paulí Mojedano, ha decidit no presentar-se, els populars calellencs apostaven clarament per ell. Per al president del PP de Calella, Miquel Campoy, Mojedano representava el canvi davant la continuïtat que representa el regidor pinedenc, Diego Sánchez.

Miquel Campoy s'ha mostrat crític amb el seu partit davant els micròfons de Ràdio Calella destacant que l'activitat de la direcció del PP del Maresme ha estat "pràcticament nul•la durant els últims anys" -ha manifestat.

El president dels populars calellencs aposta per canvis i per crear una directiva comarcal més independent de Barcelona i amb més coordinació.

Recordem que la celebració d'aquest congrés comarcal, que es fa demà dijous a la tarda a la seu del PP de Pineda, ve precedit per la polèmica després que el regidor a l'Ajuntament de Mataró, Paulí Mojedano, hagi presentat un escrit per impugnar l'elecció dels compromissaris mataronins que han de participar al congrés. Segons Miquel Campoy, hi ha hagut certes irregularitats com ara que molts afiliats que no estaven al corrent de les seves quotes han votat per escollir els compromissaris. A més, també alguns afiliats de Barcelona haurien votat a Mataró. Sigui com sigui, al congrés de demà dijous hi participaran 98 compromissaris electes i 54 nats de tota la comarca.