dimecres, 22 de juliol del 2009

A mig estiu obrirà La Gàbia

L'emblemàtic Bar-Restaurant La Gàbia de Calella, de propietat municipal i ubicat al Passeig Manuel Puigvert, podria obrir les seves portes novament a finals d'aquest mes de juliol o, com a màxim, principis d'agost. Així ho ha anunciat el regidor de Serveis Públics, Jaume Palet, després que s'hagi adjudicat de manera provisional el servei d'explotació a l'empresa JEB-57 SL per un import de 19.550 euros anuals.

Amb l'objectiu que aquest establiment, conegut popularment com a Bar Rodó, estigui obert durant part de la temporada turística, els nous adjudicataris han de realitzar ara les obres mínimes per garantir les normes de seguretat. Posteriorment, al mes d'octubre, es tancarà per fer les actuacions de major envergadura i segons el projecte que es realitzi des dels serveis tècnics municipals, segons ha declarat Jaume Palet, regidor de Serveis Públics de l'Ajuntament.

Una de les condicions del plec de clàusules per l'adjudicació de l'explotació d'aquest servei és que es faci una proposta entorn el turisme familiar. Els adjudicataris, antics propietaris de la Fonda Trèbol, impulsaran un servei de lloguer de bicicletes.

El termini de la concessió per a l'explotació del Bar Restaurant la Gàbia és de 10 anys. Al concurs convocat s'hi havien presentat 3 propostes.