dijous, 23 de juliol del 2009

Nova travessia a la platja de Calella

El Club Natació Calella celebrarà aquest proper diumenge la travessia per la platja de la ciutat, que faran coincidir amb una activitat popular vinculada a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

El programa esportiu començarà ben d’hora al matí, a les 8, amb l’entrega de documentació als participants de la travessia de 1000 metres de distància. A les 9 en punt, tots els nedadors sortiran en vaixell per arribar fins al punt de sortida i 2/4 de 10 del matí s’iniciarà la prova.
Paral.lelament a això, el Club Natació Calella celebra l'onzena edició de la Travessia popular de 150 metres de distància. A partir de les 9 del matí, les persones interessades en participar-hi podran inscriure’s a la recepció del club, a la piscina municipal de Calella. En aquest cas la sortida es donarà a 2/4 d’11 del matí, just al sector de platja que hi ha davant de les instal.lacions. A les 11 del matí, mitja hora més tard, es calcula que ja hauran arribat tos els nedadors als quals se’ls entregarà d’un diploma de participació.
A quarts d’1 del migdia es farà l’acte de lliurament de trofeus de la Travessia a la Platja de Calella.
La jornada esportiva i lúdica s’acabarà a les 2 de la tarda amb una arrossada popular. El preu del tiquet serà de 12 euros.